menu
×

Voćnjaci

Rakiju proizvodimo od voća vrhunskog kvaliteta iz naših sopstvenih voćnjaka. Vocnjaci se nalaze na planinskim obroncima u okolini Rudog, zasadjeni na potpuno prirodnom tlu, a uzgoj se vrsi na tradicionalan nacin, u namjeri da se postigne najbolji  kvalitet voca i sacuva jedinstveni okus obogacen podnebljem netaknute prirodne ljepote Istocne Bosne.

U našoj porodici se rakija proizvodi nekoliko generacija unazad. Filtrirana godinama i iskustvom naša rakija je postajala bolja i kvalitetnija, noseći sa sobom mudrost predaka, a usvajajući duh novog vremena. Vrhunski kvalitet i prefinjen ukus duguje potpuno zrelim plodovima od kojih nastaje, načinu destilacije i hrastovim buradima u kojima se čuva.

Životni ciklus Moje rakije počinje berbom i odabirom najkvalitetnijih plodova. Veliki dio voća ubiremo iz sopstvenih voćnjaka koji se nalaze na području opštine Rudo, na idealnom tlu i odgovarajućoj klimi. Voćnjake svake godine proširujemo novim sadnicama provjerenih sorti.

Fermentacija se odvija u kontrolisanim uslovima, uz nadzor stručnjaka i po strogim standardima. Moja rakija se peče u bakarnom kazanu na tradicionalan način. Nakon pečenja Moja rakija se čuva u inox buradima što nam garantuje da će kvalitet biti očuvan. Rakija u hrastovim buradima dobija posebnu aromu i ukus, a nastavlja da dozrijeva i posle punjenja u boce.

Novosti
Moja rakija © 2019 | All rights reserved.
Powered by limun.co