menu
×

Mur Group d.o.o Istočno Sarajevo je kompanija osnovana 29.04.2015. godine. koja se primarno bavi proizvodnjom i pakovanjem prirodne rakije.

Mur grupa u svojoj ponudi ima 7 vrsta prirodne rakije: Kajsija, Divlja Kruška, Dunja, Viljamovka, Jabuka, Ekselencija-Šljiva i Travarica. Rakiju proizvodimo od voća vrhunskog kvaliteta iz naših sopstvenih voćnjaka. Vocnjaci se nalaze na planinskim obroncima u okolini Rudog, zasadjeni na potpuno prirodnom tlu, a uzgoj se vrsi na tradicionalan nacin, u namjeri da se postigne najbolji  kvalitet voca i sacuva jedinstveni okus obogacen podnebljem netaknute prirodne ljepote Istocne Bosne.

Pretpostavljajući kvalitet kvantitetu Moja Rakija se proizvodi u ograničenim količinama a sve sa ciljem očuvanja premijum kvaliteta i ukusa koje cijene najprefinjeniji poznavaoci.

Pored proizvodnje i distribucije rakije sarađujemo i sa odabranim partnerima koji se bave sličnom djelatnošću i posjeduju širok spektar kvalitetnih vina, čajeva, sireva, slatkiša i prirodnih sokova.

Naše proizvode možete probati i kupiti u Kući dobre rakije na adresi Spasovdanska broj ? u Istočnom Sarajevu ili direktno naručiti putem navedenih kontakt informacija. Naši zaposleni su profesionalci koji će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja i zahtjeve.

 

POLITIKA  KVALITETA I SIGURNOSTI HRANE

Naša Politika kvaliteta i sigurnosti hrane se temelji na strategiji razvoja poslovne djelatnosti MUR GROUP d.o.o. i ona je osnova sistema upravljanja.
Osnovne vrijednosti su temelj stalnih poboljšanja u sistemu upravljanja, te smo ih ugradili u načela politike upravljanja.

 

KUPCI SU NA PRVOM MJESTU

Svjesni smo da moramo imati razumijevanje prema potrebama kupaca, ispunjavanjem njihovih zahtjeva i dostizanje njihovih očekivanja. Zato kupce stavljamo na prvo mjesto.

 

PROCESNI PRISTUP

Da bi osigurali uspješnost poslovanja, vodimo sve poslovne aktivnosti i sa njima uvezujemo naše procese kao cjelinu. Osnova svih procesa je proces stalnih poboljšanja.

 

KVALITET I SIGURNOST PROIZVODA

Kvaliteta i sigurnost je u našem djelovanju na prvom mjestu i ona je osnova naše tržišne konkurentnosti, a poštivanje primjenjivih zakonskih principa koji obuhvataju naše poslovanje su temelj za naš rad.

 

UKLJUČENOST ZAPOSLENIH

Naši saradnici su izvor naše moći i bogatstva. Poštujemo različitosti, potičemo neprekidno obrazovanje i lični razvoj svakog pojedinca.

 

EKOLOŠKA SVIJEST

Mi u potpunosti shvaćamo da je okolina i njena zaštita obaveza svih nas. Zato je briga za okolinu sastavni dio naših aktivnosti, i vodimo računa da naše poslovanje ni na koji način ne opterećuje okolinu.

 

SIGURNOST I ZDRAVLJE NARODU

Održavanje zdravog i sigurnog radnog okruženja uz poštovanje specifičnosti tehnologija i zahtjeva za siguran proizvod, sastavni je dio naše tehnologije rada.

Novosti
Moja rakija © 2019 | All rights reserved.
Powered by limun.co