Bosnian English Serbian
subota, 21 Maj 2016 12:45

Web i grafički dizajn

Web i grafički dizajn URBAN DIZAJN STUDIO

Kreativna i promotivna produkcija kreira vizualni identitet firme, strategiju brenda, razvoj proizvoda, kao i grafički, interaktivni web dizajn. 
Atraktivan dizajn identiteta je ujedno i promocija Vaše firme, njenih proizvoda i usluga ili Vaša lična reklama. Ulaganje u vizuelni identitet vašeg proizvoda je jednokratna, ali dugoročna investicija koja gradi uspješan imidž i razvoja brenda.           

Budite pažljivi kada predstavljate sebe ili svoj proizvod, jer drugi Vas vide upravo onako kako im se prikažete.


 

   

 

PROFESIONALNA IZRADA INTERNET PREZENTACIJA

Svakoj uspješnoj firmi, ustanovi ili instituciji, bilo da se bavi proizvodnjom, prodajom ili davanjem usluga, potrebna je savremena i kvalitetna, dobro optimizovana web prezentacija, koja ih izdvaja od konkurencije.

Urban web dizajn studio čini tim koji se bavi izradom kvalitetnih web prezentacija prilagođenih potrebama malog i srednjeg posla. Naš tim ljudi će Vam obezbjediti stručnu pomoć i savjete, te izraditi modernu web prezentaciju na obostrano zadovoljstvo.

Nudimo vam uslugu koju nazivamo optimizacija (SEO) sajta za Vašu internet prezentaciju... Adekvatno i jednostavno napisan jedinstven tekst je ono što Google najviše cijeni, jer će privući pažnju i zadržati potencijalne klijente na web sajtu. Redovnim ažuriranjem algoritama Google pretraživača, kvalitet sadržaja web sajta konačno je u centru pažnje. Vizuelni identitet Vaše web prezentacije esencijalan je za privlačenje novih korisnika, ali kada pričamo o sadržaju, mislimo na napisane riječi prilagođene djelatnosti naručioca posla. Kreativna i promotivna agencija Urban studio Vam može pomoći oko stavaranja kvalitetnih tekstova kako bi bili korak ispred konkurencije, dok naručilac preuzima autorska prava za tekst na web stranici. 

PROFESIONALNA IZRADA SAJTOVA

Da bi sajt bio uspješan u promovisanju Vašeg proizvoda, mora privući pažnju svojim izgledom, koji promoviše ideju intuitivnim pristupom i lakom upotrebom. Fotografije, baneri, logo i kratki i jasni slogani svi zajedno predstavljaju vizuelni identitet uspješnog posla. Vaš uspjeh nama je zadovoljstvo i trajni izazov...


GRAFIČKI DIZAJN

Savremen i moderan pristup izradi vizuelnog identiteta od ključnog je značaja za predstavljanje Vaše firme ili za ličnu promociju. Izradom logotipa, vizit karte, flajera, postera, bilborda i drugih promo materijala, postajete prepoznatljivi u svom poslovanju.

 

Graficki i web dizajn


MARKETING

Tim profesionalaca sa iskustvom radi na planiranju i realizaciji originalnih ideja, izradi advertajzing planova, kreiranju slogana i vizuelnih rješenja, te reklamnog materijala za štampane medije i TV stanice, putem kojih se vrši promocija proizvoda ili usluga. 

Pročitano 1749 puta